Why do order of attribute make a difference?

In (at least) Google Chrome 14.0.825.0 dev on Mac OS X the placeholder is not rendered for some attribute types (in this example email and password) if the placeholder attribute is placed before the type attribute.

If you focus and then blur the input element the placeholder will be rendered.

Funny that placeholder is rendered with the invalid attrtibute type wibble.

Is there a good explanation or is this a bug in Chrome?

Datamatiker

I november 2005 blev jeg færdiguddannet som datamatiker ved Niels Brock.

Under uddannelsen savnede vi ofte at se eksempler på andre opgaveløsninger til inspiration. Jeg har derfor samlet de mest betydningsfulde opgavebesvarelser fra min tid her på siden til eventuel inspiration for andre.

Fejlrettet udgave af dk-bib

Jacob Koch Pedersen har afsløret en fejl i version 0.4 — jeg havde glemt en \ i definitionen af en kommando. Tak, Jacob.

Det gav en fejl hvis man ville have ISSN-numre med i sin litteraturliste.

Altså måtte jeg jo til tasterne og resultatet er version 0.5.

Denne udgave retter den nævnte fejl og der ud over er der et par sproglige smårettelser i dokumentationen der ikke nåede med i sidste udgivelse. Tak til Mads Sørensen for disse.

dk-bib v. 0.4pre1

Jeg tror nu jeg har fået alt med i dk-bib-pakken som jeg ønsker at have med denne gang så hvis der er nogen der har mod på at teste denne version inden jeg smider den på CTAN har I et par dage.

Har du ikke tid (eller „tid“) til at teste selve pakken og dens anvendelse må du gerne tage et kig på dokumentationen og rapportere stave- og forståelsesfejl.

Dette smugkig af pakken kan hentes på http://arnested.dk/filer/dk-bib.zip eller blot manualen på http://arnested.dk/filer/dk-bib.pdf.

Nyheder i denne version er: